Blog
Coen en Sander zijn ook dol op de Woonplant van de Maand

Coen en Sander en mijn tekst

In de warme zomer van 2013 vroeg Bloemenbureau Holland me om mee te doen aan de pitch voor de campagne Woonplant van de Maand 2014. Deze campagne, gefinancierd door de EU, zou uitgerold worden in Nederland, Duitsland, Frankijk en Engeland. Het ging om persberichten en webcopy, b2b en b2c maal 12 planten. Dat wilde ik wel. Ook reclamebureau Kingsday pitchte mee maar ik won, joepie.

Inmiddels kom ik ‘mijn’ persberichten en webteksten veel tegen, maar niemand pakte ze zo grappig op als Coen en Sander van 3FM’s De Coen en Sander Show. Ze omarmen, op geheel eigen wijze, de Woonplant van de Maand april, de Varen in dit filmpje. Daarbij dragen ze voor uit mijn werk. Ik kan niet wachten op mei.

Wil jij iemand verrassen met de Woonplant van de Maand? Laat het Coen en Sander weten.