Blog
Werkplek van Meike Kolkman

Nieuwe werkplek

Het jaar 2014 begon goed (in een natuurpark in Chili) en werd steeds beter. Niet alleen lees je dit op mijn eigen site – EINDELIJK!- maar ik kreeg ook een nieuwe werplek. Na 3 jaar typen op de studeerkamer of bij klanten op kantoor, werd het tijd voor iets nieuws. Kamergenoten, samen lunchen en iemand die vraagt of het wel goed gaat als je hard zuchtend je hoofd op je toetsenbord laat zakken.

En wat helemaal fantastisch is: niet alleen de kamergenoten blijken gezellig, het pand is helemaal gaaf. In de mooiste bocht van het Spaarne in Haarlem staat het, het Hodshon Huis. Een en al statigheid en geschiedenis. In de achttiende eeuw woonde Keetje Hodshon hier, als single vrouw met een leger van bediendes. Ze ontving op de etage onder mij onder andere Einstein en Madame Curie. Nog steeds zit je hier in goed gezelschap, van bijvoorbeeld Hope & Glory, reclamemakers voor een betere wereld, grafisch en typografisch ontwerper Maria van Nouhuys en Rik van de Eng, (interaction) designer.

Af en toe, op vrijdagmiddag rond half 5 tocht het opeens langs mijn rug en dan weet ik: het is Keetje die me laat weten dat het tijd is voor weekend. Dank je Keetje, voor alles.

Reageren?

Je e-mailadres wordt niet op de site gepubliceerd, beloofd. Gemarkeerde velden zijn verplicht *