Cleeff – Styling & tone of voice

Cleeff

Ja, ik ben tekstschrijver. Maar soms gooi ik het even over een andere creatieve boeg.

Begin 2016 opende in de Kleverparkbuurt in Haarlem Cleeff, voor ontbijt, lunch en borrel. Geluk op een zonnig hoekje (en op nummer 13!). Voordat de zaak open kon, moest er nog wel wat gebeuren in de oude apotheek. Eigenaren Merel en Rik vroegen Caroline Coehorst en mij om te helpen met het inrichten van Cleeff. Het mocht stoer worden maar ook licht, fris en gezellig, voor alle buurtbewoners inclusief kinderen en laptopnomaden.

We maakten moodboards op Pinterest en Caroline en ik deden vervolgens wat we leuk vinden: naar kringloopwinkels, Marktplaatsadressen en af en toe een ‘echte’ winkel. Van schoteltje tot bank, van lamp tot stoel, van wc-rolhouder tot waterkaraffen: we sloegen het in. Na maanden verzamelen kwam alles op 23 januari 2016 samen en het klopte: Cleeff ziet er geweldig uit (dat zeggen we niet alleen zelf, maar lees je ook op Haarlem City Blog en Bijzonderplekje.nl).

Daarnaast help ik Merel en Rik met hun tone of voice op hun Facebookpagina en binnenkort ook de site. Stoer, gezellig en toegankelijk, dus eigenlijk net zo no-nonsense als Cleef zelf. Een droomklus!

Cleeff Haarlem

Cleeff haarlem

cleeff-bankje-870x490

cleeff-kinderhoek-870x490

cleeff-hoiuten-bank-870x490