Referenties

Referenties: wat anderen over mij zeggen

SVn:
“Meike Kolkman begon bij SVn en het Nationaal Energiebespaarfonds met redactionele werkzaamheden. Zo interviewde zij slimme investeerders die met behulp van de Energiebespaarlening hun woning hadden verduurzaamd. Stuk voor stuk zijn dit pareltjes geworden. Storytelling gaat Meike goed af. Ze maakt makkelijk contact en weet verhalen positief en bondig te verwoorden. Het leest gewoon lekker weg!
Ook heeft zij goede ideeën over fotografie, illustraties en kent zij de kneepjes van het web. Na een paar maanden hebben we Meike gevraagd de warmtescanactie van het Nationaal Energiebespaarfonds te begeleiden. Hier bleek zij een echte duizendpoot. De actie was ingewikkeld en er waren veel betrokken partijen. Meike blijft in control, rustig en produceert gestaag door. Meike is een fijne betrokken collega en een absolute aanwinst voor uw afdeling of flexpool. Ik hoop haar nog regelmatig te kunnen inschakelen.”
Liesbeth Rooijmans – Senior adviseur Marketing en Communicatie bij SVn

“Meike heeft een periode content geproduceerd en gedistribueerd voor het Nationaal Energiebespaarfonds (www.ikinvesteerslim.nl). Ze maakte copy voor de website, nieuwsbrieven, social media.
Het prettige is dat Meike verder denkt dan dat haar neus lang is waardoor ze dwarsverbanden signaleert, kansen ziet en daar zelf ook mee aan de slag gaat. Naast dat ze een uitstekende (SEO) tekstschrijver is, kan ze toveren met content management systemen. Een echte teamplayer en bovenal een fijne collega!”
Lotte van Buren – Adviseur Marketing en Communicatie bij SVn

Bloemenbureau Holland:
“Het allerbelangrijkste is dat Meike een hele fijne collega is en een leuk, vrolijk en positief ingesteld mens. Iemand die je er graag bij wilt hebben. Daarnaast is Meike goed in haar werk. Ze is een goede schrijfster, origineel, nauwkeurig, snapt hoe online werkt, kan hoofd- en bijzaken onderscheiden en ze is opbouwend kritisch.”
Andre de Waard – Online Marketeer / Mediaspecialist bij Bloemenbureau Holland

Televizier.nl:
“Meike valt dingen op die niemand anders ziet en kan deze als geen ander op een scherpe, kritische en humoristische manier beschrijven. Daarnaast is het erg prettig om met haar samen te werken in een project. Meike levert op tijd en goed en doet net dat stapje extra waardoor je zaken met een gerust hart aan haar kunt overlaten. Haar creativiteit in combinatie met haar organisatietalent en betrokkenheid maakt haar een ideale kracht.”
Branda Faber – Projectmanager Televizier.nl

Rijksdient voor Ondernemend Nederland (RVO):
“Meike is een toegankelijke en flexibel inzetbare webprofessional. Haar webadviezen zijn sterk door de juiste combinatie van theoretische kennis en opgedane praktijkervaring. Ze is sterk in webredactie en (er)kent de toegevoegde waarde van social media. Met haar rechtdoorzee- en altijd communicatieve houding, weet ze elk obstakel naar het beoogde (project)resultaat perfect te omzeilen.
Meike kent de ‘do’s and don’ts van online communicatie’. Hiermee is ze in staat elke doelgroep te bereiken, met waar nodig en mogelijk creatieve invalshoeken. Bovenal is Meike een gezellige collega die met haar humor de sfeer in elk team optimaal houdt.”
Vincent van den Hoek – Online projectmanager Rijksdient voor Ondernemend Nederland (RVO)